Posted on

Tantra massage aarhus tantra københavn mænd

tantra massage aarhus tantra københavn mænd

Vi har Tantra Templer i København, Odense og Aarhus – husk at opgive hvilket Tempel du gerne vil til massage i, når du bestiller tid. . Læs mere om hvordan du booker en tid til en tantramassage her, om tantramassage til mænd her, om tantramassage til kvinder her, om tantramassage til par her, og om priser her. Peter Hjeds tilbyder Tantra massage, Terapi, Sexual Healing, Bodywork, Workshops og foredrag om tantra og parforhold. Århus, Ålborg, Kbh, Odense. Søger du efter tantra massage Aarhus? Lige syd for Aarhus ligger Mahamudrainstitut, som ud over at være en af de mest seriøse udbydere af kurser og uddannelser i tantramassage også tilbyder tantramassage. En Mahamudra Tantra massage kan opleves som en meditation over sin egen sanselighed. Få steder oplever.

Tantra massage aarhus tantra københavn mænd - flygelet

Du må meget gerne gøre os opmærksomme på hvis du har særlige allergier allerede når du booker, så vi kan forberede rummet bedst muligt. Jeg arbejder intuitivt og kun fra hjertet. tantra massage aarhus tantra københavn mænd

Vidt som: Tantra massage aarhus tantra københavn mænd

Tantra massage aarhus tantra københavn mænd Bedste bordel københavn søger uforpligtende sex
DANSKE PORNOMODELLER MASSAGE FRANSK Refektioner efter en massage: Både du og jeg har sarong på under ritualet. Desuden er olien god for din hud. Helt igennem en vidunderlig oplevelse og helt sikkert ikke sidste gang du ser mig. Tantra massagen er en sanselig helkropsmassage. Vi må søge og møde noget som smager os.
Tantra massage aarhus tantra københavn mænd Her har du mulighed for bare at hengive dig til sansningen uden at skulle noget. Hvis ikke, vil jeg på et tidspunkt bede dig vende dig om. Nu starter den egentlige massage. Upcoming Events Der er ingen kommende begivenheder. Tantra massage Århus Tantra  — en invitation Tantra massagen er en sanselig helkropsmassage. Et nej vil altid blive respekteret med det samme — uden at du behøver at begrunde det. Både du og jeg har sarong på under ritualet.
Jeg er uddannet tantramassør hos Mahamudra Institut tæt på Århus. En massage hos mig er en invitation til et møde i lyst og kærlighed. Tantra Massage Århus. Jeg tilbyder tantramassage til både kvinder og mænd. Vi møder kroppen i sin væren, kroppen som den er, helt naturligt uden klæder og uden panser, i et trygt, kærligt og anerkendende møde. Vi begynder med en samtale om tantramassagen som et møde i sansning, nydelse og frihed. I tantramassagen kan du bevæge dig. Hun har studeret og arbejdet med yoga og tantra siden år og blev færdiguddannet som tantralærer i i København og har sidenhen undervist Formålet med tantramassagen for mænd er at vække mandens krop gennem en sensuel, afslappende massage og bringe ham i kontakt med sin krop.

0 comments Tantra massage aarhus tantra københavn mænd

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *